Bankirai terras

Op zoek naar een terras in Bankirai hardhout?
Een terras in hardhout staat garant voor een duurzaam genot in natuurlijke materialen. Wij plaatsen het terras vakkundig op een stabiele ondergrond met een duurzame en aangepaste draagstructuur en met een degelijke bevestigingsmethode nl. roestvrije bouten. Naar keuze kan men het Bankirai hardhout laten vergrijzen of het behandelen met olie om zijn oorspronkelijke kleur te behouden. Bankirai hardhout kan tevens worden gebruikt als loopvlak of om uw vijver of zwembad af te boorden.

Naar wens kan de montage volledig schroefloos gebeuren met een clipmontagesysteem wat het terras sneller monteerbaar en recupereerbaar maakt. De afwerking van het hardhouten terras is bij de clipmontage van een betere kwaliteit. Hout is een warm en natuurlijk materiaal. Sommige houtsoorten hebben bovendien een levensduur van meer dan vijftig jaar, waarin ze weinig tot geen onderhoud vereisen. Dat maakt hout uiterst geschikt voor gebruik in terrassen.

Natuurlijke vergrijzing

Zonlicht en wisselende weersomstandigheden doen het hout natuurlijk en gelijkmatig vergrijzen. Dat heeft geen enkele invloed op de mechanische eigenschappen of de levensduur van het hout. Wilt u toch de oorspronkelijke houtkleur behouden? Smeer er dan een gepigmenteerde olie op: in vier lagen en met voldoende droogtijd. Het volstaat dan om na twee à drie jaar het houtoppervlak lichtjes op te ruwen en de afwerkingslaag te vernieuwen.

Wenst u meer informatie over onze terrassen of tuinconstructies, vul dan snel het contactformulier in.