Ons houten schrijnwerk wordt volledig op maat gemaakt. Houten ramen komen tot hun recht in hedendaagse, moderne of pastorijwoningen dankzij het kwalitatief hoogstaand vakmanschap. Houten ramen en deuren dragen sterk bij tot het wooncomfort. Ze voelen altijd aangenaam warm en bezitten een hoge natuurlijke isolatiewaarde. Koudebruggen en condensatie krijgen op deze manier geen kans meer. Bovendien isoleert hout ook doeltreffend tegen geluid, water en wind.

Houten schrijnwerk is ook brandveilig: omdat hout eerst verkoolt, vertraagt het verder inbranden. Hout is ook uiterst flexibel. Het is bewerkbaar tot alle maten, vormen en profielen – van klassiek tot modern. De basiskleur van hout hangt af van de houtsoort, maar met de juiste vernislaag kan het hout enkele tinten donkerder of lichter gemaakt worden.

Je kan ook beslissen om je ramen en deuren in een RAL kleur naar keuze te laten lakken. Ben je na enkele jaren toe aan verandering? Even schuren, en je geeft zelf een nieuw uitzicht aan je woning met een nieuwe kleur. Bovendien is hout ook inbraakbestendig. Raakt het toch beschadigd, dan is het gemakkelijk herstelbaar.

Wenst u meer informatie over buitenschrijnwerken, vul dan snel het contactformulier in.